Condicions generals

Condicions generals de compra

Responsable

Identitat: ASSOCIACIO DE COMEDIA MUSICAL I ARTS ESCENIQUES ON AIR
Domicili social: C/ Iberia, 5, 17005, Girona (Girona)
CIF: G55318224
Telèfon: 649839421
Correu Electrònic: info@3butaques.com
Contacte: Alexandre Sanz
Nom del domini: www.3butaques.com

El nostre objectiu a ASSOCIACIO DE COMEDIA MUSICAL I ARTS ESCENIQUES ON AIR, associació registrada a Espanya, amb el número d’identificació fiscal G-55318224, amb el domicili social al carrer C/ Iberia, 5, 17005, Girona (Girona) i inscrita al Registre d’Associacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, amb número d’inscripció al registre 63649 (d’ara endavant, “la nostra entitat”, “nosaltres”, “el nostre”, “3 BUTAQUES”), és que l’experiència que tinguis a l’hora de fer una compra sigui fàcil, àgil i justa. Aquestes condicions generals de compra s’han concebut per assegurar que el procés de compra a 3butaques.com et sigui satisfactori i comprensible. Aquestes condicions generals de compra incorporen, alhora, les condicions d’ús del nostre web, a les quals ens remetem. Totes aquestes condicions sempre estaran a la teva disposició perquè les puguis consultar, arxivar o imprimir. D’altra banda, atenem consultes relacionades amb les condicions generals de compra i les condicions d’ús d’aquest web a través del correu electrònic info@3butaques.com.

3 BUTAQUES és un servei de compra on-line, disponible les 24 hores del dia, on pots adquirir còmodament des d’un ordinador i a través d’internet entrades per a tota mena d’espectacles i esdeveniments.

A través del web 3butaques.com, 3 BUTAQUES posa a la teva disposició un servei de venda anticipada d’entrades, facilitant al públic i als usuaris el fet d’adquirir-ne, i en gestiona la distribució en nom i per compte del promotor.

A més, en aquest apartat trobaràs tota la informació necessària sobre els tràmits que has de seguir com a usuari per comprar una entrada per a un esdeveniment o un espectacle, els termes i les condicions, la política de devolucions, etc. .

Per a totes les qüestions vinculades a la gestió de dades de caràcter personal de l’usuari, si us plau, visita la nostra Política de Privacitat.

El fet d’accedir al web atribueix la condició d’usuari, la qual cosa implica que s’accepten les disposicions que inclouen aquestes condicions generals de compra i aquestes condicions d’ús en la versió que hi hagi publicada el mateix moment en què l’usuari accedeixi al web.

L’usuari declara que té prou capacitat legal per actuar i contractar des del web d’acord amb les condicions que es desglossen més avall, que declara que entén i accepta.

L’usuari és el responsable de facilitar correctament les seves dades durant els processos de compra que s’estableixen al web de 3 BUTAQUES, i ha de prestar molta atenció sobretot quan introdueixi les dades bancàries i de caràcter personal.

3 BUTAQUES, d’acord amb la seva política de privacitat, es compromet, respecte de les dades que s’inclouen en el fitxer, a respectar-ne la confidencialitat i a fer-les servir d’acord amb la finalitat del fitxer, i també a acomplir l’obligació de guardar-les i a prendre totes les mesures per evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat d’acord amb el que estableix la legislació vigent sobre la protecció de dades de caràcter personal. L’enviament i la tramesa de dades que l’usuari faci a través del web de 3 BUTAQUES o la informació que trameti aquest usuari, estan protegides per les tècniques de seguretat electrònica modernes de la xarxa. Així mateix, les dades subministrades i emmagatzemades a les nostres bases de dades també estan protegides per sistemes de seguretat que n’impedeixen l’accés de tercers no autoritzats. 3 BUTAQUES s’esforça tant com pot per poder tenir els sistemes més actualitzats per a l’eficàcia d’aquests elements de seguretat.

El servei de venda d’entrades és de caràcter onerós, i en tot moment l’usuari té al web la informació sobre el preu de cada entrada. El servei d’informació que s’ofereix a través del web és de caràcter gratuït.

3 BUTAQUES vol facilitar als promotors i al públic en general un canal d’adquisició d’entrades.

01. General

1.1 Venem entrades i productes i/o serveis associats en nom pròpi o de promotors, productors, equips, artistes i recintes o locals. Anomenem “promotor” o “promotors” les persones que organitzen o celebren l’espectacle i/o que ens proporcionen entrades i/o productes o serveis associats perquè els venguem.

1.2 En el cas de venda a nom de promotors, venem entrades en el moment i a mesura que ens les assignen els promotors. La quantitat d’entrades que es posen a la nostra disposició per vendre-les varia d’un espectacle a un altre. Les entrades s’acostumen a vendre a través de diversos punts de distribució, entre els quals s’inclouen els canals telemàtics, els centres de trucades i, en alguns casos, les taquilles. Tots els punts de distribució accedeixen al mateix inventari i el mateix sistema d’expedició d’entrades i, per aquest motiu, les entrades a espectacles populars es poden exhaurir ràpidament. De vegades, es poden posar a disposició més entrades abans de l’espectacle, però 3 BUTAQUES no exerceix cap mena de control sobre aquest inventari ni la seva disponibilitat.

1.3 En els espectacles a nom pròpi, qualsevol consulta sobre la disponibilitat d’entrades es pot fer contactant al correu info@3butaques.com

1.4 Per a alguns espectacles, les entrades es poden vendre com a part integrant d’un paquet (quan es ven una entrada per a un espectacle juntament amb concessions, objectes promocionals o altres prestacions de valor, com per exemple seients exclusius, allotjament, transport, àpats o objectes promocionals com ara un paquet de tot inclòs a un preu de tot inclòs) o d’una venda dirigida (en la qual, a més d’una entrada, i independentment d’aquesta entrada, s’ofereix al client la possibilitat d’adquirir aparcament, objectes promocionals, viatges, etc.).

1.5 En aquestes condicions generals de compra, anomenem articles tota classe de productes i/o serveis que oferim per vendre (com per exemple entrades, paquets i vendes dirigides).  Per poder comprar-nos un article o més d’un, has de tenir com a mínim 18 anys i, alhora, tenir una targeta de crèdit o de dèbit vàlida i emesa al teu nom.
L’usuari declara que és major d’edat (major de 18 anys) i que té la capacitat legal que es necessita per contractar els serveis que ofereixen els proveïdors al web, d’acord amb les condicions que es desglossen més avall, que l’usuari declara que comprèn i accepta.
En el cas que la contractació la facin menors d’edat, es necessita l’autorització dels pares o els tutors per poder gaudir del servei que s’hagi contractat. L’usuari és l’únic responsable de la veracitat i l’exactitud de les dades proporcionades a 3 BUTAQUES en el procés de reserva.

02. Contracte

2.1 Tota compra d’un Article nostre es regeix per aquestes Condicions Generals de Compra.

2.2 El contracte de compra d’un article comença quan et confirmem la compra i finalitza quan s’acaba l’espectacle per al qual has adquirit l’article; això no obstant, si has comprat qualsevol producte dins d’una venda dirigida, el contracte de compra s’acaba als catorze (14) dies de la data en què se’t lliuri el producte. Totes les compres estan subjectes al fet que es verifiqui la targeta de pagament i es duguin a terme altres comprovacions de seguretat, i l’operació es pot anul·lar si no supera el nostre procés de verificació.

2.3 Et compromets a no aconseguir ni intentar aconseguir cap classe d’article mitjançant l’ús no autoritzat de cap robot ni cap altre dispositiu automatitzat ni cap altra activitat il·lícita o no autoritzada. Ens reservem el dret d’anul·lar qualsevol operació que sospitem raonablement que s’ha fet incomplint aquestes disposicions, sense avisar-te prèviament, i tots i cadascun dels articles adquirits mitjançant aquesta operació quedaran anul·lats.

2.4 Ens reservem el dret d’anul·lar reserves que sospitem raonablement que s’han fet de manera fraudulenta.

03. Compra d’entrades

Perquè puguis comprar les entrades que vulguis de la manera més fàcil, la nostra venda d’entrades es pot fer de dues maneres:

Venda d’entrades per internet (SEMPRE)
Si compres les entrades per internet no tan sols t’estalvies les cues, sinó que també pots consultar el teu historial de compra en qualsevol moment i, fins i tot, pots imprimir els tiquets còmodament des de casa.

Venda d’entrades física (A CONSULTAR SEGONS ESPECTACLE)
En alguns espectacles hi haurà la possiblitiat d’adquirir les entrades de manera presencial. El punt de venda físic dependrà de l’espectacle i s’informarà a la mateixa página.

04. Formes de pagament

Compres fetes per telèfon o internet:
Acceptem aquestes targetes de crèdit: Visa, Mastercard i American Express, sigui quina sigui l’entitat i la modalitat (crèdit/dèbit) de la targeta.
El sistema de venda d’entrades fa servir un servidor segur i l’última tecnologia en encriptació.

Compres en venda física:
La forma de pagament habitual és en metàl·lic, però en algunes ocasions s’admet el pagament amb targeta. Et recomanem que en consultis les condicions de compra abans d’adreçar-te al punt de venda.

05. Comprova la compra

Et pots assegurar que la compra s’ha fet amb èxit si entres a l’apartat “COMANDES“. Pot ser que necessitis la targeta amb la qual has fet la compra.
Si la compra s’ha fet correctament, rebràs al correu electrònic un correu de confirmació amb informació detallada de la compra que acabes de fer. Pot ser que aquest correu no t’arribi a la safata d’entrada ja que alguns serveis d’internet el detecten com a correu brossa. Et recomanem que sempre miris la carpeta de continguts brossa.

06. Com puc aconseguir les entrades?

Quan hagis finalitzat la compra rebràs un correu de confirmació on hi tindràs les instruccions per a adquirir les entrades en digital.
Aquesta entrada la hauràs de presentar a l’entrada de l’espectacle en qüestió.
Podràs accedir a les teves entrades igualment des de la secció de “COMANDES

07. Preus i despeses

Les compres que ens facis poden generar despeses de gestió per article i despeses de lliurament no reemborsables per comanda, però totes s’especifiquen abans que comenci el procés de compra.

08. Anul·lacions

 Si has comprat una entrada o un paquet no tens dret a anul·lar-ne la compra. Tampoc no tens dret a anul·lar cap venda dirigida exclosa, com per exemple una venda dirigida que inclogui viatge, allotjament, àpats, transport o serveis d’oci. Pots consultar una relació exhaustiva de vendes dirigides excloses a l’apartat sobre anul·lacions.

09. Entrades

09.1 Qualsevol entrada que ens compris continua sent propietat del promotor i és una llicència personal revocable que es pot retirar, i se’n pot denegar l’admissió en qualsevol moment. Si passa això, se’t retornarà el preu de venda de l’entrada que se’t retiri o per a la qual se’t negui l’accés (incloses les despeses de gestió corresponents per entrada, però excloses les despeses de tramitació per comanda).

09.2 Pot ser que les polítiques que fixin els promotors ens impedeixin expedir entrades per substituir qualsevol entrada perduda, robada, deteriorada o destruïda. Per exemple, en espectacles sense seients, en els quals es pugui fer servir l’entrada original i la de substitució, es podria comprometre l’aforament permès del recinte. Si s’expedeixen entrades de substitució, et podem carregar despeses d’administració raonables.

09.3 És responsabilitat teva comprovar les entrades; no sempre es poden corregir els errors, si bé abans de començar el procediment de contractació t’informarem dels mitjans tècnics que posem a la teva disposició per identificar i corregir els errors que es puguin produir a l’hora d’introduir les dades.

09.4 Tens dret exclusivament a un seient d’un valor que es correspongui amb l’indicat en la teva entrada.

10. Prohibicions

10.1 A l’hora de comprar-nos entrades, es limita el nombre d’entrades que pots comprar a un nombre concret per cada espectacle. Aquest nombre s’inclou a la primera pàgina de compra i es verifica en cada operació. Aquesta política està en vigor per prevenir pràctiques injustes a l’hora de comprar entrades. Es poden limitar les entrades a un nombre màxim per persona, per targeta de crèdit i, en alguns espectacles, es pot aplicar una restricció per llar. Ens reservem el dret d’anul·lar les entrades adquirides que sobrepassin aquest nombre sense avís previ.

10.2 Es poden vendre entrades amb determinades limitacions pel que fa a l’accés o l’ús, com per exemple de vista limitada, obstruïda o lateral, o edat mínima d’accés. Quan passi això, aquesta limitació es publicarà al web o se’t comunicarà d’una altra manera abans o durant la reserva de les entrades. És responsabilitat teva assegurar-te que llegeixes totes les comunicacions que hi ha publicades al web.

10.3 No pots revendre o cedir les entrades quan estigui prohibit per llei.

10.4 No pots combinar una entrada amb qualsevol prestació, viatge o servei d’allotjament ni qualsevol altra classe d’objectes promocionals, productes o serveis per crear un paquet, tret que aconsegueixis la nostra autorització fefaent i per escrit i també la del promotor, en cas que sigui necessari.

10.5 No pots fer servir una entrada per fer publicitat, promocions, concursos o sortejos, tret que aconsegueixis l’autorització fefaent i per escrit del Promotor. Tot i això, en el supòsit que obtinguis aquest consentiment, per poder fer servir les nostres marques i la resta de la nostra propietat industrial i intel•lectual cal que tinguis el nostre consentiment previ.

11. Espectacle

11.1 En el supòsit de cancel·lació o canvi de data d’un espectacle, utilitzarem tots els mitjans que estiguin raonablement al nostre abast per a comunicar-te la cancel·lació quan rebem la corresponent autorització del Promotor. 3 BUTAQUES, davant qualsevol canvi que es produeixi en un esdeveniment o espectacle es compromet a:
    a) Publicar-ho en el seu web tan aviat tingui coneixement d’aquest, a l’efecte de mantenir degudament informats als usuaris.
    b) Enviar un missatge a l’adreça de correu electrònic o un SMS al número de telèfon mòbil indicats per l’usuari en el moment de la compra informant sobre aquests canvis.
    c) 3 BUTAQUES  informarà l’usuari sobre el procediment per a procedir a la devolució de l’import.

11.2 Has de saber que les hores anunciades d’inici d’espectacle estan subjectes a canvi.

11.3 Les entrades es venen sens perjudici del dret del promotor a modificar o variar el programa per fets o circumstàncies alienes raonablement a la seva voluntat, sense que per aquest motiu tingui l’obligació de retornar quantitats o canviar entrades, tret que aquest canvi comporti una alteració substancial, d’acord amb el que preveu l’apartat 12.4, cas en el qual s’aplicarà allò que es disposa en aquest apartat.

11.4 La responsabilitat sobre les condicions de visibilitat de l’indret on es faci l’esdeveniment o l’espectacle, la qualitat acústica, la comoditat del local, l’accessibilitat, etc, corresponen al promotor.

12. Devolucions

12.1 De vegades, els espectacles són objecte de cancel·lació, canvi de data o alteració substancial per part de l’equip, l’artista o el promotor, per motius molt diversos. Posa’t en contacte amb nosaltres per rebre les indicacions adequades.
Després d’adquirir l’entrada, no es canvia ni se’n retorna l’import, excepte per causes previstes per la legislació vigent.
El fet de no poder assistir a un esdeveniment o un espectacle o el fet que es cometi un error a l’hora d’adquirir l’entrada o les entrades no són motius que en permetin la devolució. L’usuari no pot exercir el dret de desistiment ni de resolució, d’acord amb la normativa vigent en matèria de consum i d’ordenació del comerç minorista.

12.2 Cancel·lació: Si es cancel·la un espectacle (i no es canvia de data), se t’ofereix la devolució del preu de venda de l’entrada o les entrades que hagis adquirit, incloses les despeses de gestió per entrada. Si se celebra un espectacle al llarg de diversos dies i es cancel·la un dia i més d’un (però no tots els dies que constitueixen l’espectacle), es pot retornar l’import parcial que es correspongui exclusivament amb el dia o els dies cancel·lats.
3 BUTAQUES, quan actua com a distribuïdor, de manera única i exclusiva pot cancel·lar les entrades i, per tant, en pot retornar l’import quan rebi l’ordre expressa del promotor de l’esdeveniment i/o l’espectacle en els supòsits de cancel·lació, canvi de dates, etc.

12.3 Canvi de data: Tret que s’indiqui el contrari en relació amb un espectacle determinat, si se’n canvia la data, se t’oferiran seients (sempre que n’hi hagi la disponibilitat) d’un valor equivalent al de les entrades originals. En cas que no puguis assistir a l’espectacle en la data nova, se t’oferirà la devolució del preu de venda de l’entrada o les entrades, incloses les despeses de gestió per entrada. Si no pots assistir a l’espectacle en la data nova, ens ho has de comunicar dins del termini que fixem; en cas contrari, podem confirmar la reserva per a la data nova i a partir d’aleshores no tens dret a exigir-ne la devolució.

12.4 Alteració substancial: Si s’altera substancialment un espectacle, podràs optar per confirmar la teva comanda corresponent per a l’espectacle alterat o demanar una devolució (del preu de venda de la teva(s) entrada(s), inclosos les corresponents despeses de reserva per entrada.) En el cas que no ens comuniquis la teva decisió dins de les 72 hores següents a la notificació, entendrem que optes per la devolució. Una «alteració substancial» és un canvi que propiciï que l’Espectacle difereixi substancialment de l’Espectacle que podrien amb caràcter general esperar raonablement els compradors de les entrades. L’ús de suplents en representacions teatrals i/o qualsevol classe de canvis en: (i) qualsevol actuació de teloners; (ii) els integrants d’un grup; i/o (iii) l’alineació o formació de qualsevol espectacle en el qual intervinguin artistes múltiples (com per exemple un festival) no tindrà la consideració d’alteració substancial.

12.5 Per demanar una devolució, envia una sol·licitud  a 3 BUTAQUES, al correu electrònic devolucions@3butaques.com. Has d’adjuntar les entrades no usades i seguir qualsevol altra indicació raonable que et fem arribar.
En cas de cancel·lació, la devolució es pot fer dins del termini de quinze dies des de la data de la comunicació pública de la suspensió de l’espectacle. Quan hagi passat aquest termini, no s’admet cap devolució.
    · Compres fetes per internet:
La devolució de l’import de les entrades es fa de manera automàtica a la targeta* des de la qual es va fer la compra en un termini aproximat de 3 a 15 dies hàbils.

12.6 Si ens has comprat qualsevol article associat a un espectacle cancel·lat, canviat de data o alterat substancialment (com per exemple, aparcament o viatge) i t’hem de retornar l’import de l’entrada d’acord amb la clàusula 8, a més del preu de compra de l’article que ens haguessis comprat, et retornarem les despeses de gestió per article.

12.7 Aquestes condicions generals de compra no afecten ni afectaran els teus drets legals com a consumidor. Per a més informació sobre els teus drets legals, et pots posar en contacte amb l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

13. Admissió i assistència

13.1 El recinte es reserva el dret a denegar l’admissió en cas d’incompliment per part dels clients de qualsevol dels termes i condicions de l’espectacle o del promotor. El recinte té l’obligació de vegades de fer consultes relacionades amb la seguretat, amb la finalitat de garantir la seguretat dels clients. L’entrada o les entrades s’emeten d’acord amb les normes i les regulacions del recinte i el promotor de l’esdeveniment. Tots els detalls estan a disposició de l’usuari a la taquilla del recinte. La infracció de qualsevol d’aquestes normes i regulacions, o qualsevol altre acte que pugui provocar dany, perjudici o greuge, dóna dret al recinte o el promotor de l’esdeveniment a expulsar l’usuari del recinte. En qualsevol cas, 3 BUTAQUES remet el comprador a les normes establertes, en cada cas i per a cada esdeveniment, pel promotor de l’esdeveniment o l’espectacle concret.

13.2 Es fa tot el que es pot per permetre l’accés durant les pauses dels espectacles a les persones que arribin tard, però no sempre es pot garantir l’admissió.

13.3 No hi ha permisos de sortida o de readmissió de cap mena.

13.4 Queda prohibit fer servir de manera no autoritzada equips fotogràfics i de gravació. Es poden destruir o eliminar fotografies, vídeos i/o gravacions. També es poden prohibir els bolígrafs làser, els telèfons mòbils, els gossos (tret dels gossos pigall) i el menjar i la beguda del client (cal consultar-ho amb el recinte).

13.5 Tant tu com la resta de titulars d’entrades consentiu la gravació d’imatges i so per formar part del públic espectador.

13.6 L’exposició prolongada al soroll pot provocar la pèrdua d’audició.

13.7 Un espectacle pot incloure efectes especials, sense que aquesta relació tingui caràcter exhaustiu, efectes de so, audiovisuals, pirotècnics o d’il·luminació.

14. Dubtes i Queixes

14.1 Si tens cap dubte o cap queixa en relació amb la compra, et pots posar en contacte amb nosaltres dient-nos el número de comanda, que t’haurem donat una vegada finalitzada la comanda, en el telèfon que s’indica en la part inferior de la pàgina, en el nostre correu d’ajuda info@3butaques.com o directament a través del formulari de contacte.

14.2 Com que venem articles en nom dels promotors, pot ser que ens hi haguem de posar en contacte per demanar més informació abans de respondre a la queixa que ens facis. La resolució d’algunes queixes pot trigar fins a 28 dies, però ens tornarem a posar en contacte amb tu tan aviat com puguem.

14.3 En cas que es produeixi qualsevol conflicte, procurem fer consultes de manera diligent o negociar de bona fe, i intentem arribar a un acord transaccional que sigui just i equitatiu per als teus interessos, els nostres i els del promotor.

14.4 En qualsevol cas, pots també acudir a la Plataforma per a la resolució de litigis per compres en línia de la Unió Europea per tal de resoldre les queixes que poguessis tenir sobre la teva compra al següent enllaç https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ES

15. Miscel·lània

15.1 Tots aquests termes i condicions es regeixen pel dret espanyol i qualsevol conflicte que es derivi de qualsevol operació amb 3 BUTAQUES queda sotmès a la competència exclusiva dels òrgans jurisdiccionals espanyols.

15.2 Aquestes condicions generals de compra i les condicions generals de contractació juntament, si és el cas, amb les condicions particulars que es puguin establir, regulen expressament les relacions que sorgeixin entre 3 BUTAQUES i els tercers (els usuaris) que contractin productes a través del portal 3butaques.com

15.3 Aquestes condicions generals s’han elaborat d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic; la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de la contractació; el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i els usuaris i altres lleis complementàries, i la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del comerç minorista, com també totes les disposicions legals que es derivin de les aplicacions corresponents.

15.4 Si qualsevol clàusula d’aquestes condicions generals es declarés, de manera total o parcial, nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia afectaria tan sols la disposició o la part de la disposició que s’hagués declarat nul·la o ineficaç, i tota la resta de condicions generals es mantindrien vigents, i la disposició o la part de la disposició afectada es consideraria inaplicable.